Ai visat că iubitul te înșeală? Vezi ce înseamnă asta

7585
Ai visat că iubitul te înșeală? Vezi ce înseamnă asta - semneteinseala-1360069699.jpg
Subconștientul uman este încă departe de a fi înțeles în totalitate, însă puțin câte puțin începem să deslușim misterul funcționării minții noastre din timpul somnului. Anumite visuri apar mai des în rândul indivizilor unei societăți, iar datorită repetitivității au putut fi descifrate. Visele iubitului tău pot grăi multe despre starea lui de spirit.


Te înșeală

Dacă în vis se visează în brațele altei femei, pe care o cunoaște, este pentru că este atras de calitățile sale morale - spre exemplu, îi admiră istețimea sau simțul umorului. Dar dacă se visează alături de o femeie pe care nu a cunoscut-o în viața lui și au o aventură sexuală, asta își dorește să experimenteze cu tine.

Este urmărit

Se simte presat de ceva anume, cel mai probabil legat de locul de muncă. Însă asta nu înseamnă că fuge de responsabilitățile sale, ci ceea ce îl urmărește în vis poate fi acel lucru care îl motivează sau îl împinge într-o anumită direcție în viața sa.

Cade

Atunci când este copleșit într-un domeniu din viața sa, fie personal sau legat de locul de muncă, și simte că pierde controlul, subconștientul încearcă să îi arate că are nevoie de o soluție "arătându-i" prin intermediul visului ce se întâmplă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 06 Februarie 2013
Stire din Diverse : Cinci semne că e bun la pat
Sâmbătă, 02 Februarie 2013
Stire din Diverse : Plictiseala dăunează grav sănătății
Pagina a fost generata in 3.1193 secunde