Vrei să nu dai greș în pat? Ai grijă să nu îi tai cheful de sex

478
Vrei să nu dai greș în pat? Ai grijă să nu îi tai cheful de sex - fonddaigresinpat-1359983355.jpg
Chiar dacă partea psihologică a sexului este mai puțin complexă la bărbați, multe femei fac greșeala să creadă că orice bărbat vrea sex oriunde și oricum sau că poate trece rapid peste orice inconvenient. Puțini chiar au un astfel de libido de neclintit, dar cei mai mulți sunt totuși sensibili la câteva lucruri care le taie pofta de sex bărbaților.


Lipsa ta evidentă de chef

Nu te aștepta să fie mulțumit doar pentru că ai spus "Da" atunci când limbajul corpului tău bate mai mult înspre "Nu". Chiar dacă încerci să îți ascunzi lipsa de entuziasm, cei mai mulți bărbați vor detecta problema și vor fi și ei afectați.

Respirația urât mirositoare

Apa de gură, guma de mestecat sau bomboanele mentolate sunt necesare dacă nu vrei să îi elimini rapid pofta de sex.

Lenjeria intimă neatractivă

Asigură-te că alegi o lenjerie intimă care să-l incite, nu să-l respingă de la prima vedere. Imprimeurile cu animale drăgălașe și inimioare merită la fel de mult porecla de "moartea pasiunii".

Excesul de instrucțiuni

Dacă începi să-i dai instrucțiuni ca o polițistă în intersecție de la primul sărut pe gât, îi vei tăia cheful rapid. De multe ori, bărbații apreciază indi-ciile cu privire la zonele erogene sau la ritmul unor mișcări, dar nu încerca să-l con-trolezi complet: îl vei jigni.

Lipsa ta de încredere în sine

Când te simți prea grasă, prea slabă sau neatractivă din orice alt motiv, îi vei transmite și lui angoa-sele tale. Insistențele cu privire la stingerea luminii sau modul în care încerci să-l faci să evite anumite zone ale corpului tău sau poziții sexuale sunt la fel de neatrăgătoare și îi taie pofta de sex.

Orice mențiune despre un fost iubit

Încearcă să nu vorbești prea mult despre foștii iubiți, mai ales într-un context intim. Dacă se simte comparat cu foștii, parte-nerul își poate pierde brusc și interesul și cheful de sex.

Discuțiile banale în pat

Vorbitul excesiv poate fi o pro-blemă, indiferent dacă vrei să dis-cuți despre ce se întâmplă, să-i vorbești deocheat sau să abordezi un subiect complet diferit.

Lipsa de îngrijire

După nuntă, puțini bărbați se așteaptă să fii întotdeauna perfect epilată și îngrijită ca la prima partidă de sex. Nu poți însă nici să adopți o atitudine de delăsare totală. Lipsa de îngrijire a corpului tău îi poate tăia cel mai repede pofta de sex. (sursa: www.eva.ro)


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 02 Februarie 2013
Stire din Diverse : Plictiseala dăunează grav sănătății
Sâmbătă, 02 Februarie 2013
Stire din Diverse : Vrei să fii fericit? Iată câteva secrete
Marţi, 05 Februarie 2013
Stire din Fun : Sex în tren cu martori
Pagina a fost generata in 0.6278 secunde