În ce zi și la ce oră femeile par mai bătrâne decât în realitate

269
În ce zi și la ce oră femeile par mai bătrâne decât în realitate - femeiebatrane-1359721535.jpg
Femeile par mai în vârstă decât sunt în realitate în fiecare miercuri, la ora 15:30, potrivit rezultatelor unui studiu realizat pentru brand-ul specializat în produse de bronzare St. Tropez, citate de The Telegraph.


Două treimi dintre femeile care au participat la studiu au susținut că în fiecare zi de miercuri, la prânz, simt că nivelul lor de energie este foarte scăzut, lucru care le face pe multe dintre ele să apeleze la gustări dulci în încercarea de a avea mai multă energie.

"Este fascinant că miercuri, la 15:30, este momentul în care femeile arată cel mai în vârstă", a de-clarat Nichola Joss, expert în aspec-tul pielii al companiei St. Tropez.

De asemenea, 46% dintre femeile care au participat la studiu au explicat că în weekend este mai posibil să consume băuturi alcoolice, lucru care ar putea explica de ce ele arată cel mai în vârstă la mijlocul săptămânii.

"Procesarea toxinelor din alcool și zahăr poate să pună presiune pe organism. Durează până la 72 de ore pentru ca efectele alcoolului să poată fi observate, așa că efectele consumului de băuturi alcoolice în weekend ar putea să nu apară până miercuri la prânz", a mai explicat Joss.

Conform aceluiași studiu, una din zece femei este de părere că miercurea este cea mai stresantă zi a unei săptămâni. De asemenea, ziua de joi este cea în care probabilitatea de a întreține relații sexuale este cea mai mare.

Cea mai fericită zi a săptămânii este vinerea, conform rezultatelor studiului, având în vedere faptul că 60% dintre femeile care au participat la studiu susțin acest lucru.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 02 Februarie 2013
Stire din Diverse : Plictiseala dăunează grav sănătății
Sâmbătă, 02 Februarie 2013
Stire din Diverse : Vrei să fii fericit? Iată câteva secrete
Joi, 31 Ianuarie 2013
Stire din Diverse : Mituri despre sex
Pagina a fost generata in 0.6572 secunde