Psihoterapeut: "Mihai Trăistariu suferă de sindromul urâțeniei"

293
Psihoterapeut:
După ce a "speriat" Internetul cu pozele lui în diverse ipostaze, chiar și la bustul gol, în chiloței, Mihai Trăistariu a intrat în vizorul specialiștilor. Psihoterapeutul Keren Rosner i-a stabilit celebrului cântăreț diagnosticul: tulburare dismorfică corporală, mai pe înțeles, sindromul urâțeniei!

Dacă unele admiratoare l-au copleșit cu laude, altele au strâmbat din nas și l-au taxat în comentarii. Nici psihoterapeutul Keren Rosner nu vede cu ochi buni schimbarea lui radicală.

"Ipostazele pe care le afișează pot demonstra nevoia patologică de atenție și de admirație. Aceste detalii ce vor să fie exprimarea atributelor, calităților lui estetice pot fi determinate de o tulburare dismorfică corporală. Preocuparea excesivă pentru anumite părți ale corpului pare să-i perturbe viața și să-l facă să nu perceapă limita spre penibil", a declarat Keren Rosner, pentru Click!

Mihai confirmă că s-a simțit urât, însă în trecut, în prezent fiind foarte mulțumit de ce vede în oglindă: "Am fost foarte complexat de-a lungul anilor pentru că nu mi se părea că arăt bine fizic. Nu mă încadram în tipologia bărbatului fatal, eram micuț de statură, nu mă simțeam grozav și poate asta era o boală. Dar acum nu mai am această problemă, îmi vine să mă pozez din oră în oră pentru că mă simt grozav", a declarat Trăistariu, pentru Click!


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 04 Octombrie 2013
Stire din Monden : "E pătimașă atunci când iubește!"
Pagina a fost generata in 1.7869 secunde