Radu Mazăre se căsătorește azi în Penitenciarul Rahova

343
Radu Mazăre se căsătorește azi în Penitenciarul Rahova - mczoyxnopwjkyjywowy5ytrknzayyty3-1562750767.jpg
Radu Mazăre se va căsători, miercuri, cu logodnica sa, în Penitenciarul Rahova, acolo unde-și execută pedeapsa, la ceremonie fiind permis accesul a maximum 10 persoane. Potrivit fratelui fostului edil, la cununie nu vor putea fi aduse prăjituri și nici nu vor putea fi făcute fotografii.

"Nu ne lasă cu nimic, este ca de obicei, procedura este ca la o vizită normală, nu avem dreptul la nimic în plus. Așa este regulamentul, nu există nicio posibilitate de a sărbători cu ceva ceremonia. Nu poate cumpăra din penitenciar oricând, există și acolo o procedură. (...) El nu a făcut nicio cumpărătură, el își face cumpărăturile lui în fiecare zi de luni, dar nu a făcut nicio cumpărătură pentru evenimentul acesta pentru că nu are cum să vină cu ele, nici tehnic, nici practic nu există această posibilitate", a declarat fratele fostului edil, Mihai Mazăre, potrivit Mediafax.

Potrivit acestuia, nici vestimentația nu va fi una specială.

"Nași nu avem, sunt eu, care sunt martorul care va semna. (...) Pe Roxana nu am auzit-o să fi vorbit că își ia rochie și cu toții ne vom costuma foarte simplu și adaptat situației, foarte simplu. Nu au impus reguli, dar nu e cazul. Cu flori nu știu dacă ne lasă, nu am întrebat, nu ne-am gândit să aducem, Roxana vine cu noi, dar nu cred că ne lasă să trecem cu flori", a mai spus Mihai Mazăre.

Nunta lui Radu Mazăre cu Roxana Mihalache nu va fi fotografiată

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5814 secunde