Răduleasca s-a despărțit de Dani?

1099
1
Răduleasca s-a despărțit de Dani? - 300mihaelaradulescu1222a683935bb-1356042360.jpg
Mihaela Rădulescu a acordat un interviu în care a povestit cum este ea cu adevărat, însă a dat speranțe și bărbaților care încă visează la ea. 


Surprinzător, fosta vedetă Antena 1 a spus cum ar trebui să fie cel de care s-ar îndrăgosti. Asta nu face decât să ridice un semn de întrebare cu privire la viața ei amoroasă. Toată lumea se gândește acum dacă fosta prezentatoare mai are sau nu o relație cu Dani Oțil.

"Bărbatul de care m-aș îndrăgosti ar trebui să fie bărbat, în toate privințele. Să se poarte mereu ca un gentleman. Să mă adore fără motiv, măcar la început. Să nu poarte roz niciodată. Să miroasă frumos. Să fie îngrijit. Sportiv. Să aibă imaginație. Dorințe. Pofte. Prieteni interesanți. Pasiuni și hobby-uri pe care să le înțeleg și să le accept. Și ar mai fi câteva. N-am așezat niciodată frumusețea pe lista de priorități, când m-am uitat spre un bărbat. Am alte nevoi, să spunem, și prefer să fiu eu frumoasă și el atrăgător", a declarat Mihaela Rădulescu, pentru revista Ciao. 


Comentează știrea

BOJIDAR
26 decembrie 2012
Ipocrizie si minciuna...

Ipocrizia e prefacatorie, falistate: ii spui unui om una, altui om alta, despre acelasi subiect/despre persoane, de multe ori chiar despre unul dintre ei, sau despre subiecte care ii intereseaza pe amandoi. De obicei, scopul este imaginea: si anume ca tu, cel ipocrit, sa "iesi cat mai bine" din situatie, din cat mai multe unghiuri. Minciuna are sens mai general de atat. Minti ca sa ascunzi, ca sa acoperi pe cineva, ca sa iesi basma curata, sau ca sa pari cine nu esti de fapt. Uneori minti in scopuri care ti se par macar tie, nobile: de ex cand cel care e pe moarte crede ca mai are sanse de recuperare. Alte ori minti cu justificare credibila: "ca sa nu superi" pe cineva drag. De cele mai multe ori, ipocrizia presupune si minciuna iar in cazul de fata poarta numele de Mihaela Radulescu sau cum mai doreste sa se prezinte.

Articole pe aceeași temă

Luni, 17 Decembrie 2012
Stire din Monden : Mihaela Rădulescu a dat din casă
Pagina a fost generata in 0.3874 secunde