Răsturnare de situație în cazul actorului Khan, condamnat pentru ucidere

259
1
Răsturnare de situație în cazul actorului Khan, condamnat pentru ucidere - 882369salmankhan1430984366-1431150729.jpg
Actorul indian Salman Khan a fost condamnat la 5 ani de închisoare pentru pentru uciderea unei persoane și rănirea altora, în timp ce conducea băut, însă acesta rămâne în libertate până la o decizie finală a judecătorilor.

Curtea Supremă din Mumbai a suspendat regimul de detenție al starului de la Bollywood până la judecarea apelului făcut de actor la sentința inițială, informează CNN.

Actorul Salman Khan a fost găsit vinovat de ucidere, în urma unui incident care s-a petrecut în 2002, în Mumbai, când a intrat cu mașina într-un grup de oameni ai străzii, ucigând o persoană și rănind altele. Vedeta de la Bollywood băuse, scrie realitatea.net.

Comentează știrea

rodica
9 mai 2015
proiect

Tu trebuie să îți cultivi o atitudine de așteptare pozitivă, indiferent de cursul evenimentelor din lumea exterioară sau de opiniile celorlalți oameni. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea "Te-ai născut bogat". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7742 secunde