"Războiul Sfârșitului Săptămânii", duminică, la Radio Guerrilla

787
După o mică pauză luată de cei doi DJ de la Guerrilla care țineau în piept "Războiul", Iulian Tănase și Mitoș Micleușanu, emisiunea de aberații filosofice a fost reluată.
Ea poate fi ascultată și în această duminică, 31 ianuarie, de la ora 20, la Radio Guerrilla.
Iulian Tănase ne îndeamnă, pe site-ul www.eliberadio.ro, să stăm cu urechile lipite de radiouri: "Asculți sau mori! Da, într-adevăr, asculți sau mori, dar nu trebuie să o luați personal. În cadrul acestei emisiuni radiofonice, obligatoriu radiofonice, ne vom bucura, ca proștii, poate, că suntem în viață. În ciuda tuturor nenorocirilor care se întâmplă, în ciuda uraganelor, inundațiilor, atentatelor și a tot felul de alte tentații, noi trăim. Deci, să ne bucurăm că trăim. Nimic nu este întâmplător și toate se întâmplă pentru un motiv. Avem motive pentru a trăi?
Duminica este acea zi când Dumnezeu și-a luat o pauză, este ziua când amintirile ne chinuiesc și ne răscolesc, este ziua când depresiile se simt ca la mama mă-sii acasă, este ziua când angoasa din pulpă nu ne lasă, este ziua când sensibilitatea noastră o ia razna, când venele simt nevoia să se deschidă. Seara, lucrurile devin și mai complicate. Ești deprimat? Foarte bine! Înseamnă că ești viu. Viu, viu, dar până când? Nu trebuie să îți faci prea multe griji, căci viața este o boală trecătoare. Într-o zi o să scapi, și partea proastă este că n-o să mai poți asculta Războiul Sfârșitului Săptămânii. Discuțiile de tot râsul se simt, în gura lui Tănase, ca la el acasă.Ce preferați? Muzica zen de petrecere sau muzica țigă-nească de meditație?".
Radio Guerrilla se prinde pe frecvența 97.8 FM.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 30 Ianuarie 2010
Stire din Monden : Distracție pe gheață
Vineri, 29 Ianuarie 2010
Stire din Monden : Blasfemie vs. Prosteală
Pagina a fost generata in 1.7065 secunde