Rezultatele examinării cadavrului lui George Michael, făcute publice

282
Rezultatele examinării cadavrului lui George Michael, făcute publice - mic-1483118586.jpg
Rezultatele examinării cadavrului lui George Michael au fost "neconcludente", potrivit declarațiilor făcute de poliție, iar mai multe teste vor fi realizate pentru determinarea cauzei decesului, informează BBC.



"Cauza morții este neconcludentă și vor fi efectuate teste suplimentare. Rezultatele acestor teste este puțin probabil să fie aflate în următoarele săptămâni", se arată într-un comunicat dat publicității de poliția din Thames Valley, conform Agerpres.

Cântărețul, compozitorul și producătorul britanic a murit la 25 decembrie 2016, la 53 de ani. Potrivit informațiilor agentului său, decesul ar fi survenit în urma unui stop cardiac.

Apropiații lui George Michael susțin că artistul își dorea foarte mult o revenire pe scenă. Ar fi vrut chiar ca anul viitor să organizeze o reuniune cu Andrew Ridgeley, cofondatorul trupei lor de debut, Wham! La fel ca alte planuri, și acesta a rămas doar un vis neîmplinit. La mai bine de 24 de ore de la decesul lui George Michael, partenerul său de viață a anunțat pe Internet condițiile în care l-a găsit fără suflare pe cântăreț.

"E un Crăciun pe care nu-l voi uita niciodată. Mi-am găsit partenerul mort în pat, dimineață la prima oră... Îmi va fi dor de tine mereu", a scris Fadi Fawaz, stilist și fotograf în vârstă de 42 de ani. El și George Michael aveau o relație din 2012. Persoane din cercul artistului spun că George Michael se lupta cu dependența de heroină și nu se menaja deloc. De mai multe ori a ajuns la spital, din cauza problemelor de sănătate. De altfel, vecinii din Oxfordshire spun că în ultima vreme artistul arăta abătut și obosit și a ratat slujba de Crăciun, deși biserica este peste drum de casa lui.

Dincolo de cauzele exacte ale morții, mulți vor să afle unde va merge averea lui, estimată la 200 de milioane de euro. Pe lângă proprietăți luxoase în Marea Britanie, Statele Unite și Australia, sunt multe opere de artă, depozite bancare și veniturile realizate din drepturile de autor. George Michael nu avea copii, așa că cel mai probabil banii vor ajunge la finii săi, printre care și fata lui Geri Halliwell, una dintre membrele trupei Spice Girls, scrie romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Duminică, 04 Decembrie 2016
Stire din Monden : Cine este Miss România 2016
Luni, 28 Noiembrie 2016
Stire din Monden : UN NOU CUPLU BOMBĂ ÎN SHOWBIZ?
Pagina a fost generata in 2.4242 secunde