Primăria Constanța schimbă autobuzele RATC

2684
2
Primăria Constanța schimbă autobuzele RATC - df-1483121169.jpg

Articole recomandate

Vești bune pentru constănțeni. Edilul orașului a anunțat, printr-o postare pe pagina sa de Facebook, că a semnat un contract cu Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare, pentru achiziția unor autobuze moderne:


  "Am încheiat anul 2016 în forță!

Astăzi am semnat contractul cu Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare, contract în valoare de 100 de milioane de lei. Banii vor fi folosiți pentru achiziția unei flote de autobuze moderne, prietenoase cu mediul, climatizate corespunzător vara și iarna, dotate cu camere de supraveghere pentru siguranța călătorilor și adaptate nevoilor persoanelor cu dizabilități.

Prezența BERD la Constanța reprezintă garanția transparenței, corectitudinii și a încrederii de care se bucură municipiul nostru.

Le mulțumesc doamnei Venera Vlad și echipei BERD, colegilor mei și consilierilor locali.

Așa cum am promis, în acest mandat voi construi un sistem de transport public modern, eficient, în care să avem încredere, pe care să îl folosim cât mai mulți și cu care să ne mândrim.

Va urma.

p.s.: tot astăzi am achitat (în avans) 25.000.000 lei pentru gaze naturale, așa că și cei mai sceptici pot petrece liniștiți într-o atmosferă plină de căldură.", este mesajul postat de primarul Constanței Decebal Făgădău, pe pagina sa de Facebook.


Comentează știrea

fani
31 decembrie 2016
comentam si noi....

Cine ne spune ce se va intampla cu cele 200 de autobuze moderne ,prietenoase si care sunt nepoluante ( nu ca troleibuzele si tramvaiele acelea de care cu greu am scapat) achizitionate de fosta echipa ?Mai ales ca aceste MAZ-uri au in medie doar 10 ani vechime si nici macar n-au fost achitate !!

constantean
1 ianuarie 2017
realitarea

Domnule primar,daca tot vreti sa achizitionati mijloace de transport in comun pt un transport civilizat si nu doriti ca ratc-ul sa nu intre in faliment,ridicati licenta de transport GMS-ului(microbuzele lui Babinciuc) care nu fac altceva decat sa falimenteze tot transportul de persoane din Constanta,unde sa mai punem ca toate microbuzele sunt jafuri,iar un smecher ia bani pe chiria licentei. Afara cu ei!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.084 secunde