"Roata se întoarce", compusă de Smiley într-un moment cheie al vieții sale amoroase

238
2
Invitată în studioul SummerKiss din Costinești, Corina le-a dezvăluit fanilor că piesa "Roata se întoarce" a fost compusă de Smiley, într-un moment dificil al vieții sale amoroase, și anume atunci când s-a despărțit de Laura Cosoi.

"Roata pentru mine s-a întors de foarte multe ori. Cred că este o chestie în care se regăsește toată lumea, pentru că, atunci când facem lucruri bune, primim înapoi bine. Dacă facem lucruri rele, primim înapoi rău, deci roata se întoarce, să nu uitați asta (...) Cântecul tău e unul de «răzbunare» sau e o filosofie de viață feng shui, karma, dharma și marma. O să mă omoare Smiley. Piesa «Roata se întoarce» a făcut-o atunci când s-a despărțit de Laura Cosoi", a fost răspunsul Corinei.

Chiar dacă păreau a forma unul dintre cele mai trainice cupluri din show-biz-ul românesc, Smiley și Laura Cosoi au decis să pornească pe drumuri diferite, în 2012, după o relație de cinci ani. Cei doi au făcut public acest lucru printr-un comunicat, fără să precizeze însă motivele care i-au determinat să ia această decizie.

"După o relație care a durat mai bine de cinci ani, Laura Cosoi și Smiley au decis să meargă pe drumuri separate. Cei doi au ajuns de comun acord la această decizie, fiind convinși că aceasta este cea mai bună variantă pentru amândoi", se arăta în comunicatul celor doi, scrie libertatea.ro.

Comentează știrea

lunette de soleil ray ban
25 august 2013
lunette de soleil ray ban

This is one awesome blog.Thanks Again. Much obliged. lunette de soleil ray ban http://lunettesdesoleil.wehaay.com/

juventus trikot eigener name
27 septembrie 2013
juventus trikot eigener name

/forum/topic juventus trikot eigener name http://juventus-sito-ufficiale.youaresomebody.org

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 27 Iulie 2013
Stire din Monden : A venit Poliția la nunta lui Connect R
Pagina a fost generata in 4.4071 secunde