Româncă arestată de Serviciile Secrete din India

624
Româncă arestată  de Serviciile Secrete din India - ancamarianeacsu-1339679040.jpg
Anca Maria Neacșu este o româncă arestată de Serviciile de Informații Indiene alături de soțul său, un controversat afacerist indian, Abhishek Verma. Povestea femeii pare una desprinsă dintr-un scenariu de film: simplă recepționeră până acum trei ani, femeia recent căsătorită cu omul de afaceri indian a ajuns să controleze o companie care se ocupa cu vânzarea de tehnologie militară, acuzată că a spălat bani negri.

Anca Neacșu și soțul său au fost arestați de autoritățile indiene, care au căutat să descopere ițele complicate ale unei afaceri de milioane de dolari.

Un apropiat al celor doi soți, americanul C. Edmonds Allen, a fost cel care, atunci când a fost anchetat de FBI, a susținut că prin organizația non-profit a omului de afaceri indian au fost spălați peste 400 de milioane de dolari. Americanul și Anca Neacșu au fost implicați împreună în conducerea companiei Ganton Limited, care se ocupă cu vânzarea de tehnică militară și care ar avea, scrie Cancan, contracte de 2 miliarde de dolari.

Avocatul româncei susține că aceasta ar fi fost torturată în închisoare pentru a dezvălui ce știe despre afacerile soțului său.

Soțul româncei este fiul unui fost membru al congresului, cunoscut drept un playboy care a avut legături cu mai multe femei celebre, printre care și două foste Miss Grecia și Suedia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 23 Mai 2012
Stire din Actual : Grav accident feroviar, în India
Pagina a fost generata in 0.4989 secunde