Roxana Nemeș: Cel puțin pentru moment a fost exclusă varianta intervenției chirurgicale

225
Roxana Nemeș: Cel puțin pentru moment a fost exclusă varianta intervenției chirurgicale - nemes-1395058254.jpg
De mai bine de cinci ani se luptă să treacă peste o gravă problemă de sănătate. În urma unui control medical, Roxana Nemeș a aflat cu stupoare că are la unul dintre sâni un nodul de dimensiuni îngrijorătoare. Verdictul medicilor a căzut ca un trăsnet asupra cântăreței, căreia i s-a spus că sânul ar trebui extirpat.  


A neglijat problemele de sănătate din cauza programului încărcat și a concertelor pe care le-a avut în ultimii ani. Provenită dintr-ofamilie, în care mama artistei lucreaZă în domeniul medical, Roxana Nemeș a fost sfătuită să nu recurgă la operație și să se trataze cu produse naturiste. Din fericire, nodulul s-a micșorat, iar cel puțin pentru moment a fost exclusă varianta intervenției chirurgicale.


"M-am speriat foarte tare când am aflat. Aveam 18 ani pe atunci  iar medicul mi-a spus că trebuie să mă opereze. După ani întregi de tratament numai cu produse naturiste, am fost recent la un consult medical și am aflat că nodulul s-a micșorat, nu a dispărut, însă nu sunt șanse ca acesta să devină malign.


Anul trecut, bunica mea a murit din cauza cancerului la sân și acest lucru m-a îngrozit. Mi-a fost teamă să nu fie vorba despre ceva ereditar", a spus Roxana Nemeș la Antena Stars.  


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 25 Ianuarie 2014
Stire din Monden : Pictorial incendiar cu Roxana Nemeș!
Luni, 30 Septembrie 2013
Stire din Monden : Roxana Nemeș: "Nu fac sex pe bani"
Vineri, 09 Decembrie 2011
Stire din Monden : Roxana Nemeș, pe urmele Innei
Pagina a fost generata in 1.7387 secunde