Salman Khan și Iulia Vântur o țin 7 zile în chefuri!

442
Salman Khan și Iulia  Vântur o țin 7 zile în chefuri! - vant-1387840375.jpg
Șapte zile și șapte nopți va petrece Salman Khan alături de rude și prieteni,la una dintre proprietățile sale. Motivul: starul împlinește, vineri, 27 decembrie, 48 de ani, iar el s-a lăudat deja în presa din țara natală că va organiza un chef de pomină. Cel mai așteptat oaspete la acest eveniment va fi, conform unor surse din apropierea actorului, românca Iulia Vântur, femeia care i-ar fi furat inima indianului. 
Se pare că miile de kilometri depărtare nu stau în calea iubirii dintre Salman Khan și Iulia Vântur. Frumoasa blondină a intrat în vacanță și, conform unor apropiați, va petrece Sărbătorile de iarnă alături de Salman Khan, idolul indienilor. Cei doi se reîntâlnesc astfel după numai o lună de la ultimele nopți petrecute alături, la Sibiu și București, unde Salman a fost să filmeze o nouă producție bollywoodiană. Starul a anunțat recent, în presa indiană, că va petrece timp de o săptămână alături de uriașa lui familie la ferma din Panvel, botezată Arpita, după sora cea mai mică a actorului. Zeci de persoane, rude și prieteni apropiați se vor afla la uriașa reședință ascunsă într-o zonă cu multă vegetație și extrem de bine păzită. Printre aceștia se vor regăsi numeroase staruri de la Bollywood, dar și Iulia Vântur, care nu e deloc străină de locație. 


S-au pozat la ferma din Panvel 
Românca noastră a fost pozată vara trecută la această fermă, unde actorul a tras câteva scene de acțiune dintr-un film, în care, bineînțeles, juca rolul principal. Mai mult, ea îi va reîntâlni pe părinții și frații starului, alături de care a locuit câteva săptămâni la Mumbai. 
Conform presei din India, toată familia, în total 24 de persoane, stă în aceeași casă în Mumbai, un bloc cu mai multe apartamente, iar sărbătorile familiei sunt, conform presei indiene, extrem de gălăgioase și fastuoase. "Salman face cadouri tuturor. Nu se uită la bani. N-ar avea de ce. De aceea, toată familia abia așteaptă să se adune și să petreacă o săptămână", au scris jurnaliștii. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.8896 secunde