Ponta, despre prima rectificare de buget

91
Ponta, despre prima rectificare de buget - ponta554545563884600-1387814358.jpg

Articole recomandate

Premierul Victor Ponta a declarat, astăzi, că prima rectificare de buget se va opera în luna iulie a anului viitor și că în funcție de cifrele privind încasările pe primele trei luni se va decide dacă va fi vorba despre o rectificare pozitivă sau negativă, anunță Agerpres.


"O să facem calculele după primele trei luni și o să vedem dacă este vorba despre venituri suplimentare. Președintele României a apreciat că o să avem venituri suplimentare din alte taxe. Dacă se va constata că nu există venituri suplimentare, prima rectificare este în iulie și doar atunci pot fi realocați bani", a declarat Victor Ponta, întrebat de unde va acoperi Guvernul scăderea de 600 de milioane de lei, fonduri estimate a fi încasate la bugetul de stat prin aplicarea taxei de șapte eurocenți pe litrul de carburant.


Premierul a subliniat că, de asemenea, nu pot fi introduse noi taxe și nu se poate face o rectificare în primul semestru, pentru că astfel s-ar încălca legea responsabilității fiscale, întrebat dacă în contextul vizitei delegației FMI în România, anunțată pentru luna ianuarie a anului viitor, nu se poate opera mai devreme o rectificare de buget sau o introducere de noi taxe, completează sursa amintită.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0486 secunde