"Eu nu vreau să rup USL, dacă vrea Antonescu..."

90

Articole de la același autor

Premierul Victor Ponta a declarat că nu vrea să rupă USL și că uneori începe să îl confunde pe Crin Antonescu cu Traian Băsescu. "Pentru mine ceea ce este important este că Guvernul funcționează, majoritatea funcționează, vom avea un vot la buget. 


Astăzi aveam obligația apărând în spațiul public să clarific niște aspecte legate de colaborarea în USL am avut obligația să spun adevărul și ați aflat adevărul și e vorba de ce s-a discutat între doisprezece oameni, nu între doi oameni, că dacă se discută între doi oameni, sigur, fiecare poate să își țină propria variantă. Dacă sunt doisprezece oameni prezenți și unsprezece spun un lucru, e clar că așa e", a afirmat Victor Ponta la semnarea protocolului privind realizarea Sălii Multifuncționale București, încheiat între Guvernul României si Primăria Capitalei. 


Premierul i-a menționat printre cei prezenți la discuțiile cu liderul PNL și care i-ar confirma spusele pe Daniel Constantin, pe Gabriel Oprea, Liviu Dragnea, Andrei Dolineaschi și pe alți "colegi liberali". 


Întrebat cum comentează declarațiile lui Crin Antonescu privind iminenta rupere a USL, Ponta a spus: 'E problema domniei sale. Eu nu vreau să rup USL, dacă vrea domnia sa....' 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 16 Decembrie 2013
Stire din Politică-Administrație : USL, la un pas de RUPTURĂ
Pagina a fost generata in 0.399 secunde