Sandra Bullock a divorțat de Jesse James

263
Sandra Bullock a divorțat luni de soțul ei, Jesse James, punând astfel capăt unui mariaj de aproape cinci ani, după ce starul TV a recunoscut că a înșelat-o pe actrița americană.
Revista People informează că actele de divorț au fost depuse la tribunal încă de săptămâna trecută, iar agentul de presă al actriței Sandra Bullock a confirmat faptul că divorțul acesteia a fost finalizat.
Sandra Bullock părea să se afle pe culmile gloriei în urmă cu câteva luni, după ce a primit premiul Oscar pentru rolul din drama "The Blind Side". La doar câteva zile, însă, căsnicia ei a fost puternic zguduită, după apariția în presa americană a unor informații referitoare la infidelitatea lui Jesse James.
Cei doi soți s-au despărțit la puțin timp după acel moment, iar Sandra Bullock a anunțat ulterior că a adoptat un băiețel pe care îl va crește singură.
În aprilie, actrița americană a acordat primul ei interviu după drama din viața personală, declarând pentru revista People că a depus actele de divorț.
Jesse James s-a internat într-o clinică din orașul american Tucson, pe 10 martie, după ce modelul Michelle McGee a dezvăluit în presă că a avut o relație de 11 luni cu acesta, în timp ce el era căsătorit cu Sandra Bullock.
De atunci, alte două femei au declarat că au avut aventuri cu Jesse James, iar o a patra presupusă amantă a afirmat că legătura lor a avut loc în timp ce cunoscutul mecanic de motociclete era deja căsătorit.
Sandra Bullock, în vârstă de 45 de ani, și Jesse James, în vârstă de 40 de ani, s-au cunoscut în 2004, pe platourile de filmare ale emisiunii "Monster Garage", prezentată de James pentru postul Discovery Channel. Ei s-au căsătorit în iulie 2005.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 08 Iunie 2010
Stire din Monden : S-au sărutat pe scenă
Pagina a fost generata in 0.1582 secunde