Scandal în lumea aristocrată britanică: Un român i-a furat soția unui lord

568
Scandal în lumea aristocrată britanică:  Un român i-a furat soția unui lord - lordscandal-1358860739.jpg
Dan Stoicescu pare a fi la ora actuală cel mai mediatizat român din Marea Britanie. Și asta după ce majoritatea publicațiilor din Regat au titrat că afaceristul milionar și-a lăsat cel mai bun prieten, pe lordul Spencer Northampton, fără soție și fără 27.000.000 de dolari, bani ce îi revin acesteia în urma divorțului.


Dan Stoicescu (60 de ani) și lordul Spencer Northampton (66 de ani), unul dintre cei mai bogați aristocrați britanici, s-au transformat peste noapte din cei mai buni prieteni în dușmani de moarte, după ce românul i-a furat cea de-a cincea nevastă, Lady Pamela (61 de ani), cu care a fost căsătorit timp de 20 de ani. Astfel, aristocratul cu o avere de 190.000.000 de dolari a devenit protagonistul celui mai costisitor divorț din istoria Marii Britanii, fiind nevoit să îi plătească fostei neveste suma de 27 de milioane de dolari, deși, inițial, ea ceruse 40 de milioane de dolari.

Dan Stoicescu i-a întâlnit pe lord și pe soția sa în 2006, în Cipru, la o conferință a masonilor, iar de atunci a devenit prieten la cataramă cu aceștia, vizitându-i frecvent și copleșindu-i cu cadouri care mai de care mai costisitoare, cucerind astfel inima frumoasei britanice, încă de acum patru ani. Românul este un antreprenor extrem de bogat, care a făcut o avere în industria farmaceutică, fiind fondatorul companiei Sindan, singurul producător din România de medicamente oncologice. El e chiar și mai bogat decât lordul, având proprietăți în Elveția, unde e stabilit, dar și în Cipru, Finlanda, Australia și SUA.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3841 secunde