Scandal la "Dansez pentru tine". Cornel Patrichi, scos din juriu

1424
Șoc la "Dansez pentru tine"! Producătorii au decis să facă schimbări pe ultima sută de metri înainte de startul noului sezon. Juratul Cornel Patrichi a ieșit din schemă, locul său fiind luat de mult mai tânărul coregraf Edi Stancu. 


Număr cu ghinion pentru Cornel Patrichi! Cel de-al treisprezecelea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine" ce debutează în această seară, l-a pus pe tușă pe celebrul jurat. Se pare că nu e vorba despre probleme de sănătate, ci pur și simplu s-ar fi dorit o reîmprospătare a echipei de jurați de la "Dansez", conform surselor bine informate din Media Pro.

În locul lui Patrichi a fost numit Edi Stancu, dar bizar este faptul că schimbarea a intervenit cu doar câteva zile înainte ca noul sezon să înceapă. Când i-au adus la cunoștință faptul că a fost exclus din juriul concursului, mai-marii emisiunii nu i-au dat nici o justificare. În plus, Patrichi a aflat de la ziarul Click de cooptarea în echipă a lui Edi Stancu.

"Habar nu am de ce au luat decizia asta, probabil pentru că nu am vrut să-mi las mustăcioară de Rică, fante de Obor. Mi-au spus că au hotărât să rămână patru persoane în juriu. Mi s-a părut o decizie ciudată după aproape șapte ani, cât am lucrat cu ei. Nu știam că a fost adus Edi Stancu. Ce să mai spun? Trăim vremuri ciudate. Eu când eram coregraf, mă duceam acasă, inventam mișcări și a doua zi le puneam în practică, nu le copiam de pe Internet", a spus Cornel Patrichi pentru Click, făcând aluzie la înlocuitorul său, Edi Stancu.

Din această seară, Edi Stancu va fi cel de-al cincilea membru al juriului "Dansez pentru tine", după ce până acum a fost șeful baletului.

Această ruptură i-a lăsat un gust amar lui Patrichi. "Eram singurul profesionist adevărat în materie de dans din juriu, înconjurat de amatori veniți de pe stradă", a mai declarat acesta. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0375 secunde