Selena Gomez a suferit un transplant de rinichi, din pricina bolii fără leac de care suferă

285
Selena Gomez a suferit un transplant de rinichi, din pricina bolii fără leac de care suferă - fr-1505391123.jpg
Cântăreața Selena Gomez a dezvăluit, pe un site de socializare, că a fost nevoită să ia o pauză în această vară pentru a face un transplant de rinichi.


Citește și Cum se manifestă și cât de periculos este Lupusul



Selena Gomez suferă de lupus, iar una dintre complicațiile acestei afecțiuni a dus la nevoia artistei de a suferi un transplant. Ea a mulțumit, pe Instagram, echipei medicale care a organizat intervenția, familiei sale, dar în mod special persoanei care i-a donat rinichiul, o prietenă a sa. Selena Gomez a postat și fotografii cu cicatricea lăsată de operație, dar și una în care apare alături de donatoarea sa, după transplant.


Cântăreața i-a mulțumit prietenei sale pentru gestul pe care l-a făcut atunci când a ales să îi fie donatoare: " Nu există cuvinte suficiente pentru a-i mulțumi frumoasei mele prietene, Francia Raisa. A făcut un sacrificiu imens , donându-și rinichiul pentru a mă salva. Mă simt binecuvântată. Te iubesc, surioaro. Lupusul continuă să fie o boală insuficient înțeleasă, dar sunt făcute progrese în cercetarea ei."

În urmă cu doi ani, Selena Gomez anunțase că a fost nevoită să facă chimioterapie pentru afecțiunea sa gravă, acesta fiind un tratament obișnuit pentru pacienții cu forme grave de lupus.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9671 secunde