Serena Williams, amendată pentru amenințare

156
Jucătoarea americană de tenis a fost amendată cu 10.000 de dolari după ce a amenințat o arbitră de linie în partida cu belgianca Kim Clijsters, din semifinalele Openului Statelor Unite.
Serena s-a înfuriat foarte tare în momentul în care arbitra a dictat o greșeală de picior, având o atitudine ostilă față de aceasta, care a costat-o un punct de penalitate. Întrucât era vorba de o minge de meci, partida s-a încheiat, Clijsters fiind declarată învingătoare.
Organizatorii turneului au anunțat, totodată, că au deschis o anchetă în acest caz, ju-cătoarea din Statele Unite riscând și alte sancțiuni pentru "maniera amenințătoare" în care s-a adresat arbitrei, notează Associated Press.
Potrivit presei americane, Serena i-ar fi spus arbitrei de linie: "Dacă aș putea, aș lua această minge, ți-aș băga-o pe gât și te-aș ucide".
În afara acestei amenzi, care reprezintă aproximativ 3 la sută din premiul de 350.000 de dolari obținut pentru calificarea în semifinale, Serena Williams va mai plăti încă 500 de dolari pentru că a aruncat cu racheta după primul set al meciului cu Clijsters.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 15 Septembrie 2009
Stire din Monden : "Nu meritai premiul!"
Marţi, 15 Septembrie 2009
Stire din Monden : MJ a dominat MTV Video Music Awards
Luni, 14 Septembrie 2009
Stire din Monden : Va fi mămică!
Sâmbătă, 12 Septembrie 2009
Stire din Monden : PRO TV nu renunță la Andreea Esca
Pagina a fost generata in 2.8108 secunde