Show-uri și distracție cu vedete, pe litoral

1172
Show-uri și distracție cu vedete, pe litoral - catalinbotezatu-1310740490.jpg
Cătălin Botezatu, cel mai cunoscut designer român în țară și peste hotare, își invită fanii sâmbătă, pe plaja din Mamaia, începând cu ora 15,00, pentru a lua parte la cea mai incendiară prezentare de modă.

Astfel, designerul Cătălin Botezatu va fi prezent într-un club din Mamaia, alături de Bianca Drăgușanu, unde își va prezenta noua colecție de lenjerie intimă masculină. Sunt așteptați toți cei care doresc să vadă un eveniment de zile mari, dar și pe celebrii manechini ai lui Bote, care vă vor arăta ce se poartă anul acesta în materie de lenjerie intimă masculină. Seara, după miezul nopții, la petrecere vor ajunge și cei trei grei din K1, frații Stoica, Beni Adegbuy și Maiti Mo. Alături de ei vor fi prezente și cinci bulgă-roaice fierbinți care vor anima atmosfera prin dansuri lascive și provocatoare.

Bianca Drăgușanu, protagonista emisiunii "Burlăcița", și pretendenții ei vor face deliciul întregii zile de duminică. Bianca și Bote vor filma, pe plajă, un nou episod al emisiunii. La filmări vor lua parte și Ștefan Leko - luptător K1, dar și Maiti Mo.

Lista evenimentelor pe care Cătălin Botezatu le va patrona pe litoral, în stațiunea Mamaia, în această vară este deschisă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 16 Iulie 2011
Stire din Monden : Delia, concert în Mamaia
Pagina a fost generata in 0.4003 secunde