La Mamaia, dacă mănânci o shaorma, bei un suc gratis

1411
La Mamaia, dacă mănânci o shaorma, bei un suc gratis - shaorma-1310663652.jpg
Stațiunea Mamaia oferă turiștilor alternative în ceea ce privește locul unde vor lua masa: restaurante, autoserviri, fast food-uri. Întrebarea este: "Unde vor alege turiștii să mănânce, având atâtea posibi-lități?".

Cei care dețin fast food-uri încearcă să le ușureze deciziile, oferindu-le o gamă variată de produse la care primesc câte un cadou. Cumperi o shaorma mare și primești o cola de 0,5 l pentru numai 12 lei, iar pentru 8 lei îți iei un șnițel sandwich plus o cola, asta oferă comercianții din mijlocul stațiunii.

Un fast food din Satul de Vacanță vine cu o altă ofertă: kebab - 8 lei, shaorma mare - 12 lei, shaorma mică - 10 lei și primești o doză de suc gratis sau la o shaorma mică, o cola de 0,33 ml cadou, pentru 10 lei.

Și în stațiunea Eforie Nord, comercianții îndeamnă turiștii să se oprească la tarabele lor. Ei oferă, de asemenea, la produsele de tip fast food promoții de tipul cumperi un kebab sau o shaorma și primești un suc gratis, sau pizza 3+1 gratis.

Nu toți turiștii agreează produsele de la fast food, așa că ofertele nu îi impresionează pe toți. "Nu mă interesează ofertele, eu nu mănânc la fast food, deoarece mănânci acum și peste două ore ți se face iar foame. Așa că preferăm să mâncăm la restaurant, mâncare gătită", afirmă Elena T., din Brăila.

Mădălina CIUPERCĂ

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 15 Iulie 2011
Stire din Sport : Edris, campion acasă la Letchkov
Pagina a fost generata in 0.3742 secunde