Atenție, turiști!

Concurs Se pregătește lansarea programului "Delta Dunării pentru toți"

864
Se pregătește lansarea programului

Articole de la același autor

În urmă cu aproximativ o săptămână, a avut loc o întâlnire între reprezentanții Asociației Litoral - Delta Dunării, Consiliului Județean Tulcea, Primăriei Tulcea, Asociației Patronale în Turismul din Delta Dunării și ai Aeroportului "Delta Dunării" Tulcea, ocazie cu care s-au identificat mai multe probleme care, pe termen mediu și lung, ar putea afecta operatorii din turism din Rezervația Biosferei Delta Dunării.
Ca și turismul de pe litoral, turismul din Delta Dunării are nevoie urgent de o strategie prioritară de dezvoltare și de o promovare masivă, eficientă, care să atragă cât mai mulți turiști români și străini.
Una dintre modalitățile de a atrage acești turiști rămâne pachetul de vacanță la prețurile ceva mai mici.
"Am stabilit împreună cu membrii noștri din Deltă că este momentul să pregătim lansarea unui nou program special ce va fi inclus în Campania ANAT «Vacanță în țara mea», și care se va numi «Delta Dunării pentru toți». Programul va funcționa exact ca și programul «Litoralul pentru toți» - turiștii beneficiază de un anumit număr de nopți de cazare, în perioada de extrasezon, la cel mai mic tarif de vacanță din timpul unui an", a precizat Corina Martin, președintele Asociației Litoral - Delta Dunării.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3143 secunde