Circulație ca-n Occident între stațiunile Saturn și Venus

519
1

Ministrul Dezvoltării Regionale și Turismului, Elena Udrea, a par-ticipat, ieri, la inaugurarea obiectivelor realizate prin proiectul Turism Balnear și de Agrement - Mangalia, finanțat prin programul Phare 2006 Coeziune Economică și Socială - Proiecte Mari de Infrastructură Regională.
Valoarea totală a proiectului de infrastructură regională este de 4.445.749,00 euro fără TVA, din care 3.734.429,16 euro finanțare nerambursabilă (fonduri Phare și buget național), diferența fiind contribuția beneficiarului local, Consiliul Local Mangalia.
În cadrul proiectului, a fost amenajat și ecologizat drumul de legătură (Str. Lavrion) dintre stațiu-nile Saturn și Venus, au fost ame-najate cinci bazine de ape mezo-termale sulfuroase și parcul de distracții cu o suprafață de 1,3 ha. Amenajarea acestor bazine este un prim pas spre valorificarea potențialului balnear al zonei care să impună, în perioada următoare, Saturn și Venus ca stațiuni balneare reprezentative, de interes național și internațional.
Totodată, au fost făcute investiții pentru îmbunătățirea sistemului de rețele edilitare (alimentare cu energie electrică, alimentare apă și canalizare, stație de pompare ape pluviale, sistem de iluminat public și ambiental).



Comentează știrea

Centurista
15 iulie 2011
Varza de Plescoi

Wudrea,a mai facut o baie de " Huoooooo"-ca sa taie o panglica de 1,5 Km !!!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1107 secunde