ȘOC ÎN LUMEA MONDENĂ! Fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt se pregătește pentru operația de schimbare de sex! A început deja să ia hormoni!

12743
1
ȘOC ÎN LUMEA MONDENĂ! Fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt se pregătește pentru operația de schimbare de sex! A început deja să ia hormoni! - shilohpitt3-1498979336.jpg
Shiloh, fiica în vârstă de 11 ani a Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, este decisă să-și facă operație de schimbare de sex! Brad Pitt și Angelina Jolie nu mai sunt un cuplu, iar asta i-a făcut pe mulți să se întrebe în ce măsură i-a afectat asta pe cei șase copii ai lor, dintre care trei biologici și trei adoptați.


Până la vârsta de 4 ani însă, transformarea exterioară lui Shiloh era aproape completă – fetița voia să poarte părul scurt, haine sport preferate de băieți, dar și costume și cravate. În plus, ea și-a exprimat dorința să fie strigată John sau Peter, iar apropiații s-au conformat. La început, a fost amuzant, însă ulterior Brad și Angelina au realizat că e mai mult de atât. Evident, au mers cu ea la psiholog, pentru că era clar că se petrecea ceva cu fiica lor.


Brad și Angelina au ales să-și lase fetița să se îmbrace așa cum îi place, crezând că aceasta este doar o fază trecătoare. Pe măsură ce a trecut timpul însă, convingerea lui Shiloh că aparține, de fapt, altui sex și determinarea ei de a face operație i-a convins pe părinții săi că nu a fost doar o joacă de copil răsfățat.

Prin urmare, Brad și Angelina, care, de altfel, sprijină de ani de zile LGBT, s-au decis să-i fie alături fiicei lor în demersul de a-și schimba sexul, pentru că tranziția fizică, dar și cea psihică nu sunt ușoare, iar Shiloh va trebui să se lupte atât cu furtunile hormonale, cât și cu reacțiile celor din jur. Conform presei de peste ocean, la sfatul specialiștilor, Shiloh a început deja să ia hormoni, pentru ca trupul ei să nu apuce să se transforme și să devină femeie. Tranziția nu va fi ușoară, așa cum nici să fii transgender nu e ușor (chiar dacă vorbim despre Hollywood), așadar părinții lui Shiloh vor trebui să lase divergențele la o parte și să fie alături de… viitorul lor fiu.


Comentează știrea

unul
3 iulie 2017
Gunoi mediatic

La parinti cretini ... copil cretin. Aceste rahaturi nici nu merita mediatizare.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.467 secunde