Șoc la Casa Regală!

505
Prințul William a apărut în revista People într-o serie de fotografii care îl înfățișează în lenjerie intimă, se arată într-un articol de pe site-ul showbiz.ro. Imaginea sobră pe care și-a construit-o în timp Prințul William are acum de suferit. Cu doar două zile înainte de nunta sa cu aleasa inimii lui, Kate Middleton, revista People a scos la iveală o serie de fotografii în care primul fiu al Prințului Charles se distrează de mama focului, îmbrăcat doar în lenjerie intimă, la o petrecere din studenție.
Pozele au fost făcute în 2002, la petrecerea de 21 de ani a lui James Tollemache, fiul unui cunoscut lord britanic. William dansează pe mese, iar o tânără îi prinde eșarfe de fulgi la gât și în jurul mijlocului. Pozele arată că Prințul William știa pe atunci să se distreze și nu avea fițe deloc, comportându-se ca un om normal care știe să fie sufletul petrecerii și să se simtă bine în compania prietenilor săi.
Londra este pregătită pentru cel mai mare eveniment al familiei regale, care va avea loc mâine. Nunta dintre Prințul William și Kate Middleton va putea fi văzută în direct și pe internet, urmărită pe Facebook și Twitter. Căsătoria va avea loc la catedrala Westminster din Londra, în prezența a aproximativ 1900 de invitați.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 28 Aprilie 2011
Stire din Monden : Cristi Borcea divorțează
Miercuri, 27 Aprilie 2011
Stire din Monden : Tragedie în lumea cinematografică
Pagina a fost generata in 1.5841 secunde