Sorin de la Akcent a împlinit 31 de ani

968
Abia s-au întors dintr-un mini-turneu în Asia, că băieții de la Akcent se și pregătesc pentru câteva concerte în India. La cât de ocupați sunt în această perioadă, Sorin a… uitat pur și simplu că pe 15 decembrie este ziua lui de naștere. Noroc cu prietenii, care au avut grijă să îi amintească și să îi organizeze o petrecere surpriză.

Zis și făcut! Colegii de trupă și cei mai buni prieteni ai lui Sorin l-au luat pe sus și l-au dus în club Maxx, unde îl așteptau o grămadă de surprize.

Petrecerea a coincis și cu un concurs de Miss organizat de către club Maxx, unde sărbătoritul a fost invitat să facă parte din juriu. Nu singur, evident, ci alături de iubita lui - Daniela Aciu, model internațional, recunoscut pentru cele mai lungi picioare din România.

Christian D și Narcotic Sound au avut și ei dublu rol: de invitați dar și de membri ai juriului. O sarcină destul de grea, ținând cont de faptul că aspirantele la titlul de Miss erau adevărate "Mamasite", pe care doar în videoclipurile lor le mai poți vedea.

Dacă ceilalți jurați au fost categorici în privința desemnării câștigătoarelor, pentru Christian D probele concursului s-au dovedit a fi insuficiente. Drept dovadă, Don Juanul a petrecut cu două dintre concurente până dimineață!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 29 Octombrie 2011
Stire din Diverse : Halloween Party în Pulse
Marţi, 27 Septembrie 2011
Stire din Social : La mulți ani, Google!
Sâmbătă, 27 August 2011
Stire din Diverse : Petreceri de final de vară în cluburi
Pagina a fost generata in 0.6081 secunde