Zăvoranu, ia-ți adio de la bani!

1114
Zăvoranu, ia-ți adio de la bani! - oanazavoranu-1324047547.jpg
Lupta juridică dintre Oana Zăvoranu și ghicitoarele Vanessa și Mellissa, pe care le acuză că ar fi înșelat-o cu peste 450.000 euro, se anunță a fi una de lungă durată. Chiar dacă a reclamat vrăjitoarele, Oana are șanse minime să-și recupereze banii pe care i-ar fi dat în schimbul incantațiilor.

Specialistul în Drept consultat de reporterii Libertății, avocatul Cristian Ene, a explicat că, procedural, șansele Oanei de a-și recupera banii pe care ea spune că i-ar fi dat vrăjitoarelor sunt minime. Juristul crede că, în situația în care femeile acuzate vor fi trimise în judecată, Oana se poate constitui parte civilă și poate cere să i se plătească daune materiale care să-i acopere pierderea.

Poate cere executarea silită

Abia după ce procesul se termină cu o decizie definitivă și irevocabilă și instanța le condam-nă pe ghicitoare la plata daunelor, Oana poate cere executarea silită a acestora. "Oana va trebui să aibă grijă ca până la finalizarea pro-cesului acuzatele să nu-și vândă proprietățile și să nu mai aibă ce executa. De aceea, este indicat să solicite procurorului instituirea sechestrului asigurător pe bunurile ghicitoarelor. Dacă în acest moment, acestea nu dețin nicio proprie-tate ori vreun alt bun, șansele ca Oana să-și recupereze banii sunt minime", a explicat Cristian Ene.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 17 Decembrie 2011
Stire din Monden : "N-a mai mers treaba din cauza unei femei"
Pagina a fost generata in 1.5247 secunde