Super-concert Inna, pe 17 mai

718
Super-concert Inna, pe 17 mai - dba458624defc84dd203163336694e16.jpg
Inna va concerta în Bucu-rești, la Arenele Romane, pe 17 mai, în cadrul seriei de eve-nimente Vodafone Best Music. În deschiderea concertului susținut de Inna, vor cânta Play & Win, Akcent și Alex Velea, iar trupa Sensor va fi special guest.
Cântăreața în vârstă de 24 de ani, pe numele real Elena Alexandra Aposteanu, este considerată un fenomen pe scena muzicii dance, cucerind, în foarte scurt timp, cluburile din Europa și Orientul Mijlociu. În doar doi ani, Inna a devenit un nume important în întreaga Europă, iar piese precum "Hot", "Amazing" și "Deja Vu" au ajuns pe primele locuri în topurile muzicale internaționale.
Inna este primul artist român care s-a situat pe poziția întâi într-un top realizat de celebra revista americană Billboard, iar anul trecut a câștigat cinci premii la Romanian Music Awards. Recent, ea a fost recompensată cu un disc de platină în Franța, pentru vânzarea a 100.000 de unități ale albumului "Hot", dar și cu un disc de aur în Olanda, pentru 25.000 de unități vândute ale aceluiași material discografic.
În decembrie 2010, Inna a pri-mit European Border Breakers’ Award (EBBA), distincție acordată artiștilor noi pentru succesul obținut cu primul album lansat.
Concertul Innei este cel de-al doilea eveniment muzical al anului "powered by Vodafone", după Bon Jovi, anunțat pentru 10 iulie în Capitală.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 04 Decembrie 2010
Stire din Monden : "Eu sunt o dovadă că Dumnezeu există!"
Sâmbătă, 06 Iunie 2009
Stire din Monden : Trooper concertează în Vama Veche
Pagina a fost generata in 3.0005 secunde