Sâmbătă, start în Cupa Primăverii la fotbal-tenis

262
Sâmbătă, start în Cupa Primăverii la fotbal-tenis - dd9a4e9e6b49b513b12e8266d49678d8.jpg
Sâmbătă, 19 martie, se dă startul primei ediții a Cupei Primăverii la fotbal-tenis, competiție găzduită de Clubul Eden din bd. Aurel Vlaicu.

La turneu, sunt invitate să participe echipe, pe secțiuni, de doi sau trei jucători. Au drept de joc sportivi de orice nivel, pornind din campionatul județean și până în Liga I; în schimb, nu sunt acceptați foști sau actuali jucători de tenis cu piciorul.

"Fiecare echipă poate avea în lot maximum șase jucători și toți pot fi folosiți în timpul unui meci. Conform regulamentului, serviciul se face din drop, mingea poate cădea o singură dată în teren și sunt permise trei lovituri. Nu este voie să atingi fileul. Se joacă în sistem cel mai bun din trei seturi, fiecare set până la 21 de puncte. Pentru a avea cât mai multe echipe, am decis ca banii strânși din taxa de parti-cipare să fie direcționați către fondul de premiere", a declarat, pentru "Cuget Liber", organi-zatorul campionatului, Eden Lică.

Turneul se va disputa în sistem fiecare cu fiecare, urmat de play-off și play-out. Meciurile se vor juca doar în week-end. Înscrieri la tel. 0241.58.58.85 sau 0733.11.44.88.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5687 secunde