Surorile Gabor, în doliu! Mama lor a fost omorâtă

416
1
Surorile Gabor, în doliu! Mama lor a fost omorâtă - gabor-1377182096.jpg
Monica Gabor și Ramona Gabor trec în aceste momente prin clipe crunte pentru că mama lor a murit într-un accident în Peștera Polovragi.

Aflată într-o excursie la peștera Polovragi, Veronica Bulai, mama celebrelor surori, a suferit un cumplit accident: o bucată de stâncă s-a desprins și a căzut peste ea, omorând-o pe loc, scrie libertatea.ro.

"A căzut o stâncă pe Cheile Oltețului. Un grup de turiști cu un microbuz au vrut să facă fotografii și o stâncă a căzut și se pare că persoana decedată este mama Monicăi Gabor. La fața locului a venit Ambulanța, SMURD-ul, pompierii, dar era moartă", a declarat, la România TV, primarul localității unde s-a petrecut tragicul incident.

Veronica Bulai se afla împreună cu alte 17 persoane într-un pelerinaj la mănăstirile din Oltenia, Peștera Polovragi fiind un obiectiv turistic înscris pe listă.

Vestea morții ei le va aduce cu siguranță în țară pe cele două fete ale ei, Monica Gabor, plecată în America, și Ramona Gabor, care lucrează în Dubai.

Imediat după aflarea veștii, fostul soț al Monicăi Gabor, Irinel Columbeanu, a declarat: "Încă sper să nu fie adevărat. Între mine și doamna Veronica nu mai exista niciun fel de relație, dar pentru mine și pentru fiica mea dânsa rămâne cu o semnificație deosebită. Dumnezeu să o ierte!", a spus Irinel Columbeanu. 

Comentează știrea

gavroche
23 august 2013
wow

"Mama lor a fost omorata"? De cine? Atentie la titrari!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 03 August 2013
Stire din Monden : Monica Gabor a repetat clasa a XI-a
Miercuri, 14 August 2013
Stire din Cultură-Educație : Doliu în cinematografia MONDIALĂ!
Pagina a fost generata in 1.584 secunde