Concurs Tania Budi l-a părăsit pe Adrian Cristea pentru că dădea cu piciorul în cățelușă

355
Tania Budi l-a părăsit pe Adrian Cristea pentru că dădea cu piciorul în cățelușă - taniabudi-1364228580.jpg
În toamna anului trecut, vestea că Adi Cristea a părăsit-o pe frumoasa Bianca Drăgușanu pentru a se arunca în brațele blondei Tania Budi a picat ca o bombă. Însă noul cuplu nu a rezistat mult. Se pare că motivul despărțirii nu a fost Bianca, așa cum s-a speculat, ci patrupedul blondei.

Relația lor a făcut multă vâlvă anul trecut. Adrian Cristea și Tania Budi au devenit un cuplu la scurt timp după ce fotbalistul a ieșit din lunga și capricioasa legătură cu fotomodelul Bianca Drăgușanu.

Însă acesta nu a stat prea mult alături de Budi, cei doi spunându-și "adio" la nici măcar o lună după ce confirmaseră relația.

Cârcotașii au afirmat, la vremea respectivă, că fotbalistul a pără-sit-o din cauză că nu a putut să o uite pe fosta lui iubită, Bianca.

Surse din anturajul celor doi au declarat pentru Libertatea că, de fapt, ruptura s-a produs din cauza lui Judy, cățelușa Taniei.

Blondina își iubește patrupedul ca pe ochii din cap și nu concepe să nu doarmă în același pat cu ea. Iar acest lucru, se pare, l-ar fi deranjat pe Cristea care îi mai dădea câte un picior cățelușei atunci când aceasta sărea lângă ei în pat. Gestul a enervat-o atât de tare pe Tania, încât a preferat să rămână fără iubit, decât să îi schimbe obiceiurile patrupedei.

"Judy e un membru al familiei, doarme de multe ori cu mine în pat, e curată și nu mă pot detașa de ea. Bărbatul cu care trăiesc trebuie să o accepte și pe ea. Mi s-a întâmplat de multe ori să-mi spună bărbații: ori el, ori cățelul", a declarat Tania Budi pentru Libertatea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 12 Februarie 2013
Stire din Monden : Adrian Cristea se simte singur
Pagina a fost generata in 1.5159 secunde