Concurs The Freak Show

345
Alergic la propria soție
Un britanic susține că este alergic la propria soție și că se irită la nivelul pielii ori de câte ori se apropie de aceasta, relatează site-ul Ananova, preluat de Agerpres.
Darren Young (45 de ani) este alergic la o substanță folosită în mod regulat în industria cosmetică, în special la producerea cremelor de față și de corp.
Ritmul cardiac al acestuia poate atinge un nivel foarte înalt sau se poate opri de tot, iar corpul începe să i se umfle ori de câte ori intră în contact cu compusul chimic, denumit polietilen glicol.
Bărbatul, un șofer de autobuz din Sprotbrough, a declarat că nu se poate apropia de soția sa Sue decât atunci când aceasta nu folosește nici un fel de creme cosmetice.
"Când ne culcăm, Sue nu are nevoie de migrene pentru a se scuza. Trebuie doar să-și dea cu puțină loțiune de corp și poate să mă și ucidă", a glumit el.
Britanicul s-a ales cu această reacție alergică după o injecție cu steroizi, care conținea și polietilen glicol, pentru tratarea unei probleme la unul dintre picioare. Imediat după injecție, fața sa s-a umflat, inima i s-a oprit și a trebuit să fie resuscitat.

Accentul irlandez – cel mai sexy din lume
Exista o vreme când un francez putea rosti orice banalitate pentru ca femeile să-i cadă la picioare, vrăjite de accentul său inconfundabil. Ei bine, acele zile sunt "fini". Accentul irlandez - relatează "Independent Online" - a fost votat recent drept cel mai sexy din lume - detronând astfel accentul francez care decenii la rând a ocupat prima poziție a topului. Potrivit unui sondaj la care au participat 5.000 de femei din întreaga lume, accentul irlandez, reprezentat de staruri precum Colin Farrell și James Nesbitt, este cel mai fermecător din lume.
Accentul italian s-a clasat pe locul al doilea, fiind urmat de cel scoțian. Francezii n-au reușit decât un loc patru, înaintea australienilor și englezilor.
Topul celor mai sexy accente arată astfel:

1. irlandez
2. italian
3. scoțian
4. francez
5. australian
6. englez
7. suedez
8. spaniol
9. galez
10. american

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 04 Noiembrie 2009
Stire din Monden : Album omagial Stephen Gately
Marţi, 03 Noiembrie 2009
Stire din Monden : Mel Gibson este din nou tătic
Luni, 02 Noiembrie 2009
Stire din Monden : Mi-a alergat Vama prin vene
Pagina a fost generata in 4.3339 secunde