Tokes Laszlo s-a recăsătorit

271
Tokes Laszlo s-a recăsătorit - tokeslaszlo-1388418153.jpg
Tokes Laszlo s-a recăsătorit, sâmbătă, în cadrul unei ceremonii discrete care a avut loc în Ungaria.
Ceremonia a avut loc la Gomba, o localitate de lângă Monor, unde noua soție a lui Tokes, Levay Tunde, este profesoară de muzică, potrivit Mediafax. Nunta din Ungaria s-a desfășurat în cerc restrâns, cu discreție, iar potrivit acelorași surse la eveniment au participat cei trei frați ai lui Tokes Laszlo.
"Europarlamentarul László Tõkés și profesoara de muzică Levay Tunde s-au căsătorit sâmbătă, 28 decembrie 2013 și cu ocazia acestui eveniment vă dorim multă fericire, Dumnezeu să binecuvânteze această familie", se arată într-un anunț postat pe pagina de Facebook a europarlamentarului.
Levay Tunde, originară din zona Brașovului, este tot la a doua căsătorie, ea având doi copii cu primul ei soț, jurnalistul Kristaly Lehel, de care a divorțat în decembrie.
Laszlo Tokes a divorțat în urmă cu doi ani. Procesul de divorț intentat de soția europarlamentarului Tokes Laszlo, Tokes Edith, s-a încheiat, în februarie 2011, la Judecătoria Oradea, magistrații dispunând desfacerea căsătoriei din culpă comună, și nu din culpa exclusivă a soțului, așa cum ceruse femeia.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4064 secunde