Oana Zăvoranu:

"Trebuia să mor de multe ori până acum!"

234
Oana Zăvoranu le-a transmis recent fanilor un mesaj prin intermediul paginii personale de Facebook, în care a vorbit despre felul în care se simte când primește reacții negative cu privire la manifestările sale.


Pe un ton destul de sobru, Oana s-a destăinuit pe pagina de socializare, unde a făcut câteva declarații aproape șocante, mai ales că în ultima vreme a avut probleme majore de sănătate.

"Dumnezeu mă iubește cu siguranță, din multe motive spun asta. Trebuia să mor de multe ori până acum, dar El a vrut să trăiesc și să vă iubesc pe voi, să vă dau cât pot din sufletul meu și ființa mea. Criticile unor frustrați (frustrate) mă amuză și mă fac să mă rog pentru viața lor plină de anonimat și angoase", a scris Oana Zăvoranu.

Apoi, Oana le-a mărturisit amicilor săi virtuali cât de mult îi iubește și a declarat că este fericită pentru faptul că îi simte mereu aproape.

"Viața mea este mult mai complicată, dar voi îmi înseninați diminețile, zilele și nopțile și asta este tot ce contează. Vă promit că nu vă voi dezamăgi niciodată", a mai scris Zăvo. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 27 Septembrie 2012
Stire din Monden : Oana Zăvoranu a rupt logodna
Pagina a fost generata in 0.7244 secunde