Concurs Ultimele știri despre Eurovision Oslo 2010

1158
Ultimele știri despre Eurovision Oslo 2010 - 3a413cab4a1b175a1b32871e890417ca.jpg
Paula Seling și Ovi, reprezentanții României la Eurovision, au cântat duminică pe scena Eurovillage, un spațiu dedicat artiștilor și jurnaliștilor acreditați la eveniment, informează un comunicat al Televiziunii Publice.
Sâmbătă, Paula Seling și Ovi au avut la Oslo cea de-a doua repetiție pentru semifinala Eurovision în care vor concura, cea din 27 mai. Spre deosebire de prima repetiție, de această dată cei doi soliști au purtat ținute vestimentare diferite, iar efectele pirotehnice au fost îmbunătățite. Per total, lucrurile au decurs foarte bine, echipa noastră solicitând organizatorilor doar câteva mici corecții referitoare la decupaj, efecte pirotehnice și lumini.
La obișnuita conferință de presă de după repetiție, Paula și Ovi au fost întâmpinați de mulți jurnaliști care le-au pus întrebări legate de concurs. La fel ca și data trecută, conferința a fost urmată de o sesiune foto și de un șir de interviuri individuale, acordate de cei doi artiști mai multor posturi de radio, tv și jurnaliștilor din presa scrisă din diferite țări.
Tot duminică, Paula, Ovi și cele patru fete backing vocals au reluat repetițiile la Ambasada României.
Acest moment marchează intrarea în linie dreaptă a pregătirilor pentru Eurovision, pentru că de acum încolo repetițiile nu se vor mai concentra pe evoluțiile individuale ale fiecărui concurent, ci pe desfășurarea integrală a primelor două spectacole, semifinalele din 25 și 27 mai.
Televiziunea Română va transmite toate cele trei competiții de la Oslo, semifinalele din 25 și 27 mai și finala concursului din 29 mai, în direct la TVR 1, TVR Internațional și TVR HD, de la ora 22.00.
Românii vor avea drept de vot în 27 și 29 mai, iar cei din străinătate care vor dori să voteze piesa României, cântecul "Playing With Fire", vor trebui să urmărească transmisiunea te-leviziunii publice din țara în care se află.
Anul trecut, România a fost repre-zentată în competiție de Elena Gheorghe, care a participat cu piesa "The Balkan Girls", ce s-a clasat pe locul al 19-lea în concurs. Câștigătorul ediției din 2009 al concursului a fost reprezentantul Norvegiei, Alexander Rybak, cu piesa "Fairytale".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 27 Februarie 2010
Stire din Fun : Începe săptămâna EUROVISION la TVR1
Pagina a fost generata in 1.4056 secunde