Ultraelegranță pe covorul roșu / Galerie foto

1277
Rochiile albe și cele în culori îndrăznețe au atras privirile pe covorul roșu de la cea de-a 84-a ediție a premiilor Oscar, duminică seară, la Los Angeles, unde cele mai multe dintre vedete au ales să poarte ținute retro, inspirate din epoca filmelor alb-negru de la Hollywood.

Deși albul a fost culoarea dominantă pe covorul roșu, evidențiată în rochiile purtate de vedete de prim rang, precum Gwyneth Paltrow, Cameron Diaz și Jennifer Lopez, nu toate vedetele au ales nuanțele deschise, câteva actrițe preferând să poarte rochii în culori îndrăznețe precum roșu și auriu.

La rândul ei, Angelina Jolie a făcut din nou senzație, purtând o rochie neagră spectaculoasă din catifea neagră, despicată într-o parte până la nivelul șoldului, din colecția Atelier Versace. Actrița americană a pozat pe covorul roșu din fața Hollywood and Highland Center din Los Angeles, alături de partenerul ei de viață Brad Pitt și de părinții acestuia. "Nuanțele reci de alb, argintiu și fildeș au dominat ținutele de pe covorul roșu. Aproape toată lumea a arătat uluitor pe covorul roșu, în acest an, dacă a purtat alb", a declarat designerul Marc Bouwer.

Aceste nuanțe au fost preferate de Gwyneth Paltrow, care a purtat o rochie creată de Tom Ford, de Jennifer Lopez, care a ales o creație a casei Zuhair Murad, de Octavia Spencer, care a strălucit într-o rochie argintie creată de Tadashi Shoji, de Milla Jovovich, care a purtat o rochie Elie Saab, și, poate cel mai surprinzător, de Rooney Mara - care și-a petrecut cea mai mare parte a sezonului premiilor de la Hollywood purtând negru - dar care a ales pentru gala de duminică o rochie albă creată de casa Givenchy.

Sandra Bullock s-a aliniat și ea acestei tendințe și a purtat o rochie clasică Marchesa, în alb și negru.

Auriul a fost și el la mare căutare pe covorul roșu și a fost preferat de Meryl Streep, care a purtat o rochie a casei Lanvin, de Cameron Diaz, care a purtat o rochie Gucci, și de Stacy Keibler, care a strălucit într-o rochie Marchesa.

Jessica Chastain a purtat o rochie a casei Alexander McQueen, în care negrul s-a împletit spectaculos cu auriul.

Odată cu apropierea primăverii, culorile îndrăznețe și-au făcut și ele apariția pe covorul roșu. Viola Davis a purtat o rochie verde creată de Vera Wang, Virginia Madsen a purtat o rochie violet marca Badgley Mischka, Emma Stone a ales o creație fucsia Giambattista Valli, iar Natalie Portman a ales o rochie roșie vintage Christian Dior din colecția 1955 Haute Couture.

Michelle Williams a purtat o rochie portocalie a casei Louis Vuitton, iar Berenice Bejo, actrița principală din "The Artist", a purtat o rochie verde-pal creată de casa Elie Saab. Tot o rochie verde, dar într-o nuanță mult mai închisă, a purtat și actrița Glenn Close.

Penelope Cruz a impresionat încă o dată, purtând o rochie spectaculoasă și vaporoasă în nuanțe de albastru și gri.

Accesoriile au fost minime, cele mai multe dintre actrițe purtând una sau cel mult două bijuterii. Actrița Gwyneth Paltrow, la fel ca multe dintre colegele ei de breaslă, a purtat o brățară și un inel. Alte actrițe au decis să nu poarte nicio bijuterie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 06 Septembrie 2011
Stire din Monden : Care este marea pasiune a lui Al Pacino
Sâmbătă, 27 August 2011
Stire din Monden : Sofia Coppola s-a căsătorit
Joi, 15 Septembrie 2011
Stire din Cultură-Educație : Nu ratați "O zi din viață"
Pagina a fost generata in 1.6259 secunde