Un actor cu apariții în telenovela "Lumină călăuzitoare" și serialul "Gossip girl" s-a sinucis, după moartea câinelui său

454
Un actor cu apariții în unele dintre cele mai cunoscute seriale din epoca modernă a fost găsit mort în apartamentul său, la doar câteva zile după ce a fost nevoit să-și eutanasieze cel mai bun prieten, câinele său.

Nick Santino a fost descoperit mort de polițiști, în dormitorul său, chiar în ziua în care ar fi împlinit 47 de ani. Vecinii povestesc că Santino a fost devastat după ce a trebuit să își omoare animalul de companie.

"Astăzi mi-am trădat cel mai bun prieten. Rocco a avut încredere în mine iar eu l-am înșelat. Nu merita asta", a scris Santino, în biletul de adio.

Motivul pentru care Santino și-a omorât câinele este însă unul cu adevărat stupid. Administratorii clădirii în care locuia au votat un nou regulament foarte strict în privința animalelor de companie, iar Santino intrase în mai multe clinciuri de-a lungul timpului cu vecinii, din cauza lui Rocco. Cu toate acestea însă, nimeni nu i-a interzis actorului să ofere animalul spre adopție sau să-l dăruiască unei cunoștințe.

Nick Santino a devenit cunoscut pentru roluri în seriale precum "Lumină călăuzitoare" și "All My Children", iar mai recent a avut prezențe episodice în "Gossip Girl".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1101 secunde