Concurs Un an de la moartea Mădălinei Manole

383
Un an de la moartea Mădălinei Manole - madalina-1310628331.jpg
A fost o stea în viață, acum este o stea pe cer. A trecut un an de la moartea Mădălinei Manole, însă rănile încă nu s-au închis. Familia, dar și fanii fetei cu părul de foc încă nu-și pot explica gestul extrem al cântăreței, scrie Realitatea.net. Mădălina Manole s-a sinucis în dimineața de 14 iulie, chiar de ziua ei de naștere. Cântareața a fost găsită moartă de soțul ei, în locuința lor din Otopeni. Ceea ce a urmat a fost un întreg scandal mediatic între părinții solistei și soțul ei.

La exact un an de la moartea Mădălinei Manole, începe procesul bărbatului care i-a vândut cântăreței Furadan, substanța care i-a adus sfârșitul.

Mădălina Manole era unul dintre cei mai iubiți artiști ai scenei muzicale românești. Fata cu părul de foc smulgea ropote de aplauze la fiecare spectacol. Era solistă vocală, compozitoare si instrumentistă. Făcea totul cu o pasiune ieșită din comun și, după cum mărturisea, la fiecare apariție televizată emoțiile o copleșeau.
Mădălina Manole s-a născut pe 14 Iulie 1967 la Vălenii de Munte, jud. Prahova. După ce a studiat chitara, interpreta de folk din Ploiești începe să compună muzică pe versurile poeților consacrați. Căsătoria cu compozitorul Șerban Geporgescu i-a adus celebritatea. Printre piesele de succes: "Fată dragă", "Plec, te las cu bine", "Pentru noi nu poate fi alt cer". În anul 1991, obține discul de aur pentru albumul "Fată dragă".
 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.9291 secunde