Vacanță de vis în Mauritius, alături de Năstase jr. Cine este constănțeanca misterioasă

2006
3
Nu toți românii înfruntă nămeții și frigul de afară. Unii, mai norocoși, au urcat la bordul avioanelor și au plecat la mii de kilometri depărtare, spre tărâmuri mai calde.

Printre aceștia, se numără și o constănțeancă, fostă atletă de performanță: Corina Corolevschi, campioană națională și balcanică. Iubita lui Mihnea Daniel Năstase a postat recent pe Facebook o fotografie în care apare alături de fiul fostului premier Adrian Năstase, pe o plajă din exotica insulă Mauritius.

La sfârșitul anului trecut, cei doi au făcut o escală și la Constanța, iar Crăciunul l-au petrecut în familia Năstase, la Cornu.

Iată și o galerie foto, protagoniști fiind cei doi tineri îndrăgostiți!

Comentează știrea

Cosmin
6 ianuarie 2016
Cea mai solicitata oferta de lucru online!

Cea mai solicitata oferta de lucru online! Suntem in plina ascensiune si suntem cei mai cautati! Oferim celor interesati posibilitatea unei colaborari online, part-time, la domiciliu, cu castiguri asigurate prin contract de comision. Cerem: cunostinte minime de navigare pe internet, de lucru cu fisiere pdf si word, de folosire a emailului. Sunt necesare calculator si conexiune la internet. Asiguram instruire gratuita si pas cu pas. Numai persoanele foarte serioase sunt asteptate sa ceara detalii la adresa de email: cosminstoica2015@yahoo.com

fane
6 ianuarie 2016
...

misto tipa. misto si tipu. misto si banii lu babacu

x
6 ianuarie 2016
....

La cat a furat tac'su este normal sa se plimbe oriunde ! Hotia si potlogariile se platesc totusi candva. In ce mod si cand va fi acel moment ramane de vazut.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.0067 secunde