VEȘTI TRISTE despre SARCINA Ducesei de Cambridge

302
1
VEȘTI TRISTE despre SARCINA Ducesei de Cambridge - catherineducesadecambridgevadorm-1413200053.jpg
Faptul că Ducesa de Cambridge are din nou probleme din cauza grețurilor este cunoscut de toată lumea. Puțini știu însă că starea acesteia se agravează. Potrivit medicilor, Kate vomită și de câte 30 de ori pe zi, iar acest lucru îi pune sarcina în pericol, deoarece, în ciuda eforturilor, ea este foarte deshidratată.

Stresată de armatele de servitori și doctori, de atribuțiile pe care le are în calitate de stăpână a unui palat, dar și de soție, Kate Middleon a plecat la mama ei, în provincie, explicând că și ea ca toți ceilalți preferă să fie acasă atunci când este foarte bolnavă.

Între timp, tot din cauza stării de sănătate, ducesa de Cambridge a fost nevoită să își anuleze și prezența la un eveniment oficial, organizat la Portsmouth, dar și un eveniment caritabil dedicat copiilor nevoiași. Și cum starea ei este una critică, în viitorul apropiat nu va putea fi prezentă la diferitele evenimente unde este așteptată.

Comentează știrea

Daniela
15 octombrie 2014
oferta locuri de munca in toate localitatile

Oferta locuri de munca in toate localitatile! Veti descoperi ca tot mai multi oameni lucreaza cu noi, pentru ca le-am pus la dispozitie imediat dovada platii si contract legal! A inceput deja trimiterea castigurilor! Aceasta oferta NU e joc piramidal si NU e MLM! Munciti lejer, 3 ore pe zi, ca operator online, cu castiguri de 300 dolari lunar! Detalii va expediem dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Luni, 13 Octombrie 2014
Stire din Monden : Lora divorțează, azi
Pagina a fost generata in 3.7867 secunde