Vica Blochina, în brațele unui miliardar turc

383
Vica Blochina, în brațele unui miliardar turc - vicaablochinaa-1382356464.jpg
Este tânără, frumoasă, celebră și extrem de curtată! Fosta iubită a selecționerului Victor Pițurcă i-a căzut cu tronc unui om de afaceri turc, Armagan Ozgorkey, deținătorul unui imperiu în industria alimentară și a băuturilor răcoritoare și alcoolice.

Povestea sună așa: a văzut-o, a plăcut-o și acum încearcă să o cucerească prin orice mijloace.

Bărbatul, aflat în topul celor mai bogați oameni din Țara Semilunei, este singur și foarte îndrăgostit de fosta iubită a selecționerului Victor Pițucă, scrie click.ro.

Cu funcțiile nu a încercat să o impresioneze pe Vica, însă a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-i atrage atenția altfel. Cadouri scumpe, vacanțe luxoase și zboruri cu avionul privat sunt doar câteva dintre metodele prin care Armagan a sperat să ajungă la inima Vicăi. Cel mai recent exemplu? O vizită-surpriză a afaceristului în România. S-a urcat în avionul privat, a decolat spre București, a luat masa în România cu prezentatorea de la Antena 2, apoi, pentru ca ziua să nu se termine brusc, a invitat-o pe frumoasa blondă într-o "escapadă" de o zi la Istanbul. Zis și făcut.

Secretoasă cu viața sa amoroasă, blondina nu a confirmat relația cu Armagan Ozgorkey. Dar nici nu a infirmat-o:

"Ne cunoaștem, dar nu vreau să spun mai mult. Unele lucruri le țin pentru mine. În orice caz, fac orice pentru ca iubitul meu să fie fericit și încerc să-l surprind mereu: îl aștept cu un dans provocator, îmi ascund pri-virea sub o mască misterioasă", s-a limitat Vica să declare pentru Click.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6656 secunde