Victor Slav e distrus după despărțirea de Anda Adam

684
Victor Slav e distrus după despărțirea de Anda Adam - 5-1353100530.jpg
Despărțirea de Anda Adam și-a pus amprenta și asupra nivelului de trai al prezentatorului rubricii vremea de la Pro TV, Victor Slav.


Dacă pe vremea când era cu Anda se lăfăia într-un apartament de lux, plătit de iubită cu 800 de euro lunar, acum Victor s-a mutat în condiții modeste, într-un bloc vechi din zona Decebal. Chiria este la jumătate, adică aproximativ 400 de euro.

Click! a dezvăluit, chiar de la începutul rupturii dintre Anda Adam (32 de ani) și Victor Slav (32 de ani), că banii ar fi fost motivul de la care au început certurile între cei doi.

Un vecin a declarat că Anda se săturase să plătească chiria imensă de 800 de euro, pentru apartamentul de lux situat în complexul Orhideea Garden din Plevnei, unde au locuit împreună cei doi porumbei.

Cum solista câștiga de 10 ori mai mult decât prezentatorul rubricii Vremea de la Pro TV, remunerat cu aproximativ 3.000 de euro pe lună, în cârca ei cădeau toate chel-tuielile casei. De altfel, același vecin a mărturisit că Anda își cumpărase o vilă cu două luni înainte să anunțe ruptura de Slav. Acesta din urmă a rămas în apartamen-tul din Plevnei până când despărțirea a fost făcută public. Chiar cu o seară înainte să fie făcut anunțul, Slav și-a încărcat catrafusele într-o mașină împreună cu un prieten, noaptea, și le-a dus la noul său apartament situat în zona Decebal - Piața Alba Iulia.

"L-am văzut, joi, pentru prima dată. M-am și mirat că îl știu de la televizor. I-am și zis soțului că l-am văzut pe băiatul ăla drăguț de la meteo. Blocul nostru e plin de bătrâni, n-avea cum să treacă neobservat", a mărturisit una dintre noile vecine ale lui Victor, cu zâmbetul pe buze. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 22 August 2012
Stire din Monden : "Viața nu înseamnă doar sex"
Pagina a fost generata in 0.6511 secunde