Video VIDEO / Primele imagini cu trupul neînsuflețit al lui Amy Winehouse

502
VIDEO / Primele imagini cu trupul neînsuflețit al lui Amy Winehouse - amywinehousemorgaafp60503400-1311575546.jpg
Moartea cântăreței Amy Winehouse a șocat întreaga lume. Imediat după ce decesul a fost anunțat, în fața casei lui Amy s-au strâns zeci de fani și o mulțime de fotografi și reporteri. Anchetatorii ar putea anunța luni rezultatele autopsiei.
Un cameraman a surprins exact momentul când trupul lui Amy Winehouse este scos de medicii legiști din casă pentru a fi dus la morgă.

Amy Winehouse a murit la vârsta de 27 de ani, aflându-se de câțiva ani într-o luptă interminabilă cu drogurile și alcoolul.

Amy Winehouse, care a fost găsită moartă sâmbătă în apartamentul ei din Londra, ar fi cumpărat cocaină, ketamină și ecstasy vineri seară, când a ieșit în oraș și a consumat alcool, un prieten al artistei spunând că probabil o pastilă de ecstasy i-a fost fatală, potrivit Daily Mail.

Cauza decesului lui Amy Winehouse nu a fost încă identificată, fiind necesară o examinare postmortem, a cărei dată va fi stabilită luni.

Artista a fost văzută cumpărând mai multe droguri, inclusiv cocaină, ketamină și ecstasy, vineri seară, în Camden , cartierul în care locuia. Se pare că a și băut mult în acea noapte și dorea să continue să petreacă și acasă.

"Amy părea hotărâtă să se distreze maxim vineri noapte. A ieșit în Camden seara, dar părea hotărâtă să continue petrecerea în apartamentul ei", a spus o sursă pentru cotidianul britanic, adăugând că, dintre cei care au văzut-o la ieșirea din acea noapte, nimeni nu știe dacă Winehouse era singură sau cu cineva în primele ore ale dimineții de sâmbătă.


 

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.8996 secunde