"Vreau, pot și asta-mi place cel mai mult la viața mea"

243
1
Mihaela Rădulescu (45 ani) iubește viața și o trăiește din plin. Nu-i pasă că este arătată cu degetul, pare dispusă mereu să o ia de la capăt, indiferent de controverse și riscuri. După scandalul iscat de declarațiile homofobe făcute, diva de Monaco vorbește din nou. Și o face așa cum îi șade bine unei vedete, scoțând în prim plan cele mai noi proiecte, scrie spynews.ro.


"Când voi fi mare, o să mă fac pilot de elicopter. Am visat să pilotez....orice zboară de când eram copil și mă plimba bunică-miu cu avioane utilitare, pe la Bacău - fusese pilot militar - uite că am ajuns în punctul în care pot să ...încerc. Da' știți de ce ? Pentru că pot :))) Pentru că vreau. Pentru că mi se pare senzațional să fii din nou în clasa întâi, în orice domeniu. Pentru că nu e imposibil, chiar dacă trebuie să am răbdare vreun an, căci nu am timp decât.... pe sărite. Asta-mi place cel mai mult la viața mea - că pot să deschid sertare pline de vise și să aleg de acolo ce vreau musai să încapă în această viață, fără să mai tot jelesc despre cât de tare mi-aș fi dorit să fac asta sau aia. Vreau să zbor,învăț să zbor. 


Comentează știrea

hmmmm
16 aprilie 2015
pai toate

proastele si fufele pot... pute lumea de ele... si tot ele si vor... daca voiai sa fii deosebita trebuia sa spui "Pot, dar nu vreau!". Asa.................

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4725 secunde