Vrei să arăți ca Olivia Steer? Învață chiar de la ea ce să mănânci

1035
Vrei să arăți ca Olivia Steer? Învață chiar de la ea ce să mănânci - 1-1352156275.jpg
Frumoasa soție a lui Andi Moisescu pune accent maxim pe sănătate și respectă o serie de reguli culinare cu sfințenie. Deși recunoaște că uneori îi este greu când ține anumite diete, Olivia susține că există o serie de trucuri care să facă în așa fel ca dietele crunte să nu fie resimțite atât de mult. 


Așa că a oferit pe blogul personal informații despre diferite tipuri de mâncare și rețete ce pot fi consumate fără griji, rețete care ajută foarte mult în menținerea siluetei și scăderea în greutate.

"În detox, îmi mușc degetele de poftă când fac salate de tot felul. Le condimentez cu piper de cayenne, cu nucșoară și scorțișoară, sare roz de Himalaya, le stropesc, de drag, cu ulei de trufe și zeamă proaspătă de lămâie, le pun bijoux de mentă verde și busuoic, de rozmarin rupt acum din creangă. Le mai bag în seamă cu niște shoyu, le înmulțesc sub ploi ușoare de susan alb și negru. Le dichisesc și le pozez. Eventual le gust, dar apoi mă abțin. Mă abțin, dar jinduiesc. Jinduiesc și mă văd muncind. Mă văd muncind și mă satur. Altă cale nu este", spune Olivia Steer. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 04 Octombrie 2011
Stire din Monden : Noua pasiune a lui Andy Moisescu
Pagina a fost generata in 1.7296 secunde