1 Decembrie, motiv de scandal. Dragnea și Tăriceanu vor lipsi de la Cotroceni

139
1 Decembrie, motiv de scandal. Dragnea și Tăriceanu vor lipsi de la Cotroceni - receptie1decembrie-1511276774.jpg

Articole de la același autor

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a declarat, ieri, că nu va participa la recepția organizată, la Palatul Cotroceni, cu prilejul Zilei Naționale a României - 1 Decembrie.

Întrebat dacă merge la recepția organizată de președintele Klaus Iohannis de 1 Decembrie, Dragnea a spus: "Nici vorbă la recepție".

Tot în acest context, președintele Senatului, Călin Popescu Tariceanu, a declarat că nu a primit din partea Administrației Prezidențiale invitație pentru a participa la parada de 1 Decembrie sau la recepția de la Palatul Cotroceni, precizând că, și dacă ar primi, nu s-ar duce să stea alături de "acel domn care funcționează la Cotroceni, patronul statului paralel".

"Nu am primit o invitație până în acest moment și, dacă voi primi o invitație, nu îi voi da curs. De 1 Decembrie românii își doresc, în primul rând, să vadă parada militară. E un lucru frumos, spectaculos și cred că face să vibreze fibra patriotică și națională în fiecare dintre români", a spus Călin Popescu Tăriceanu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5818 secunde