Iohannis: Aderarea României la zona euro este un demers esențial

190
1
Iohannis: Aderarea României la zona euro este un demers esențial - iohanniscotroceni0ishpo6zbj1-1509022730.jpg
Președintele Klaus Iohannis a subliniat că aderarea României la zona euro este un demers esențial și că acest obiectiv este și o "ancoră" pentru predictibilitatea și stabilitatea economiei.


"În contextul dezideratului de convergență la nivel european, aderarea României la zona euro este un demers esențial. Adoptarea monedei euro este proiectul politic, economic și instituțional la care România aspiră și pe care putem să-l transpunem în realitate. Ferestrele de oportunitate trebuie valorificate. În acest sens, obiectivul de aderare la zona euro cât mai repede posibil este în egală măsură și o ancoră pentru predictibilitatea și stabilitatea de care economia României are atâta nevoie", a spus șeful statului la evenimentul "10 ani de la aderarea României la Uniunea Europeană: de la coeziune la convergență", organizat la BNR.


Comentează știrea

Liviu Burebista
26 octombrie 2017
Noua Ordine Mondiala merge inainte cu distrugerea natiunilor

Da,da sa aderam cat mai repede la moneda euro. Vom avea numai " binefaceri", de pe urma aderarii la moneda unica europeana, la fel cum am avut si dupa aderarea la UE. Dupa renuntarea la moneda noastra nationala, urmeaza sa renuntam la: limba noastra, traditiile noastre, identitatea noastra, credinta noastra , istoria noastra etc. Si uite asa tavalugul globalizarii i-si face treaba, si va creea omul nou universal, fara identitate, fara trecut dar si fara viitor.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5263 secunde