231 de constănțeni s-au înscris în PSD Constanța

368
3
231 de constănțeni s-au înscris în PSD Constanța - psd-1480023370.jpg

Articole de la același autor

În cadrul unui eveniment organizat la Casa de Cultură a Sindicatelor, conducerea Organizației Municipale a Partidului Social Democrat a confirmat astăzi calitatea de membru de partid pentru 231 de constănțeni.


Alături de președintele organizației municipale Decebal Făgădău la eveniment au participat Felix Stroe, președintele organizației județene, Marius Horia Țuțuianu, Mariana Gâju, precum și candidații la alegerile parlamentare din 11 Decembrie, Tit-Liviu Brăiloiu, Iulian Iancu, Mircea-Titus Dobre, Cristina Dumitrache, George Vișan, Radu Babuș și Nicolae Moga.


"Avem cel mai bun program de guvernare, avem cea mai competentă și sudată echipă și suntem cea mai puternică organizație politică din județul Constanța", a declarat Decebal Făgădău, președintele organizației municipale și primarul constănțenilor.


Comentează știrea

Ce sa zica si el ?
25 noiembrie 2016
Ui ar ză ciampions...de Fredi Mercure

In nemernicia mea, ca un caine turbat, am muscat mana care m-a crescut si care m-a hranit..... Stiu,Fagadaule sunteti cei mai buni.Noi suntem rai,multi si rai,multi si prosti.Iarta-ne ca existam.In continuare,Fagadau a mai spus :You brought me fame and fortune and everything that goes with it -I thank you all !.... I thank you all !...I thank you all ! Lauda tie,PSD ! Lauda,lauda,lauda...aleluia,aleluia,aleluia !

Un constantean
25 noiembrie 2016
Pe hartie...!

chiar nu stiu cat de bun este programul lor, dar in realitate stiu cat de mincinosi sunt. Pai pana acum nu tot ei au condus tara , sa nu mai zic de Constanta. Si ce vedem de fapt? Asa zisi sociali-democrati din ce in ce mai bogati si paturi largi de oameni din ce in ce mai saraci. Au furat de nu au mai putut, iar orasul si judetul nostru sunt etalon in aceasta privinta, si vin sa ne amageasca din nou. Redus mintal sau hot trebuie sa fi ca sa le mai acorzi incredere.

Sindbad
25 noiembrie 2016
Asa partid, asa electorat

Va spune ceva Legea pensiilor speciale pt. alesii locali? Multumiti PSD-ului. Dar legea protejarii politicienilor corupti, tinuta acum in sertar de catre PSD in asteptarea votului prostimii cumparate deja? Votati hotii! Voi astia, PSD C-ta ce ati facut pozitiv pt. cei care platesc taxele in orasul asta? Cate locuri de munca ati creat? Acum v-ati trimis copiii si neamurile la Parlament si in CL si CJ? Mizati tot pe mintea scurta a pomanagiilor? Am ajuns la nivelul Vasluiului si Teleormanului, mandrii ca sunt...Asta e electoratul vostru?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7593 secunde